Donderdag 4 juli , 20.00 uur
Boi Akih & Zoumana Diarra

Boi Akih en Zoumana Diarra LR

 De optredens van zangeres Monica Akihary en gitarist Niels Brouwer, beter bekend alsBoi Akih, zijn een belevenis, adembenemend en meeslepend. Samen met Zoumana Diarraop korangoni en percussie geven zij leven in de intimiteit van de songs, met zinnen prikkelende virtuoze improvisaties. Door de vele concerten en tours blijft Boi Akih het eigen muzikaal vocabulaire ontwikkelen, waardoor klanken en elementen uit verschillende tradities een nieuwe betekenis krijgen. Voor dit trio bouwt Zoumana Diarra zijn instrumenten zelf.

De Volkskrant: ‘Fabelachtige zang en meesterlijk gitaarspel in een eigen universum: Akihary en Brouwer zitten elkaar dicht op de huid maar spelen nooit op safe. Hun muzikale acrobatiek is soms zo gedurfd, dat je als luisteraar ongemerkt de adem inhoudt’.

Boi Akih spreekt tot de verbeelding door de klankrijkdom van Akihary's warme en soepele stem, het karaktervolle en inventieve gitaarspel van Niels Brouwer en de grote verscheidenheid aan kleuren en grooves in het spel van Zoumana Diarra.

Toegang €15,00 (Vrienden Vredeskerkje €12,50)
Het kerkje is open vanaf 19.30 uur
Info & reserveren: kaartverkoop@kunstgetij.nl  of  06 50584308. Kaarten ook aan de zaal zolang de voorraad strekt en vanaf 13 juni 2019 bij de Eerste Bergensche Boekhandel te Bergen nh.

 

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button