Donderdag 11 juli , 20.00 uur
Camusto & Call Quiet - met zangeres Margreet Ravestein
Dubbelconcert met duo Camusto en nieuw ensemble 'Call Quiet’ 

margreet ravestein en ton mulders call quiet

Camusto en Call Quiet
De veelzijdigheid van de composities van gitarist en componist Ton Mulders laat zich horen in het nieuwe duo ‘Call Quiet’ dat hij vormt met zangeres Margreet Ravestein. Zijn muziek nodigt haar uit om een weerspiegeling te vinden in woorden en klanken. Zij zingt o.a. in het Frans, Arabisch, Nederlands en Spaans. Het kersverse meertalige Small Album van het duo is te koop tijdens het concert. ‘Als de zon doordringt in een tropisch regenwoud...’
Ton Mulders - gitarist/componist: speelt al jaren nogal uiteenlopende muziek: klassiek, pop, jazz, fado, Cubaans, funk, improvisatiemuziek. Was in de jaren 90 gitarist van Alkmaars roemruchte grote prijswinnaar ’20 Brothers’, vormde jarenlang een duo met tapdanseres Marije Nie en heeft momenteel naast ‘Camusto’, een nieuwe band, ‘Gills’.

Mark Boesveld - bassist/componist: studeerde in 1994 cum laude af aan het conservatorium te Alkmaar. Jazz en improvisatie zijn zijn eerste liefde. Speelde onder meer in bigband De Boventoon, het Antiphon Trio, het Trio Stoop, Boesveld en van Helsdingen en het Vera Springveer Quartet. Boesveld was en is tevens actief in het popcircuit vooral op het gebied van funk en soul.

Margreet Ravestein- zangeres: zij is geboren in de polder maar voelt zich vooral thuis op het strand, haar inspiratiebron voor veel dingen die zij onderneemt: naast vooral zingen ook fotograferen en verbindingen aangaan met andere (beeldend) kunstenaars. Zingen zit Ravestein in het bloed en vanuit haar klassieke zangbasis ontdekte zij het plezier van improviseren. Zij zong onder meer in het middeleeuwse ensemble Cercamon, ontwikkelde haar stem steeds meer en waagde zich ook aan eigen composities. Sinds januari 2017 geeft Ravestein concerten waarin zij antieke Italiaanse aria’s zingt die vertellen over de eindeloze honger van de ziel en de zoektocht naar inspiratie door de natuur.

Toegang €12,50 (Vrienden Vredeskerkje €10,00)
Het kerkje is open vanaf 19.30 uur
Info & reserveren: kaartverkoop@kunstgetij.nl  of  06 50584308. Kaarten ook aan de zaal zolang de voorraad strekt bij de Eerste Bergensche Boekhandel te Bergen nh.

 

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button