Woensdag 20 december, 20.00 uur

'A Live Request', wensconcert voor Serious Request

Serious Request logo 01

Componiste/pianiste Corinne Moerbeek en Evert Zetzema hebben een actie opgezet voor Serious Request 2017. Het doel van dit jaar is:
zo veel mogelijk kinderen en hun families samenbrengen: wereldwijd zijn meer dan vier miljoen familieleden elkaar kwijt door een ramp of conflict.

Tijdens 3 'wensconcerten’, in TopShelf in Alkmaar op 16-12, in de Ruïnekerk in Bergen op 19-12 en het Vredeskerkje in Bergen aan Zee op 20-12, zullen verzoeknummers LIVE ten gehore worden gebracht doorCorinne Moerbeek en gastmuzikanten, in ruil voor een donatie ten bate van Serious Request.

Tot 5 december kan iedereen voor zichzelf of iemand anders via de website aliverequest.nl een verzoeknummer aanvragen. Dat kan een klassiek stuk, een jazz- klassiek- of popnummer zijn. Ook kerstliedjes zijn natuurlijk welkom. Er valt zelfs te bieden (vanaf €75,00) op een speciaal voor de aanvrager geschreven stuk in gewenste stijl.

Op de website en tijdens de 3 concerten is voor ticketkopers ook nog een lijst van 40 verzoeknummers beschikbaar waaruit bezoekers kunnen kiezen. Op deze wijze is het tot op het laatste moment een verrassing welke muziekstukken gespeeld gaan worden.Alle inkomsten van verzoeknummers, donaties en ticketverkoop gaan voor 100% naar Serious Request 2017. Voor de financiële afhandeling hebben wij een officiële 'Kom in Actie' pagina: https://kominactie.3fm.nl/actie/aliverequest

Vraag snel je favoriete liedje aan, doe een donatie, koop een ticket en SAMEN brengen wij vele families samen. 

De kerk is open vanaf 19.30 uur.

 

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button