Donderdag 8 maart, 20.00 uur

A Song Journey III - Love & Loss

SongJourney3Een muzikale reis door de Amerikaanse muziekgeschiedenis

Na de succesvolle eerste twee versies van A Song Journey, een muzikale reis door de Amerikaanse muziekgeschiedenis, vervolgt presentator, schrijver, DJ en 'eminence grise van de popjournalistiek' Jan Donkers zijn reis door Noord-Amerika, samen met zijn kompanen Edo Donkers, Abel de Lange en Louis Ter Burg.

In A Song Journey III, 'Love & Loss’, staat Donkers wederom aan het roer en neemt je met zijn innemende stem mee over de ijzeren weg en langs grote rivieren door de ‘heartlands van de Americana’. De route die de mannen volgen is vol nieuwe verrassingen: geografisch, muzikaal en literair. In deze sterke formule is opnieuw ruimte voor de vele verschijningsvormen van de Amerikaanse rootsmuziek.
'A Song Journey' heeft het afgelopen seizoen met groot succes in de kleine en grote zalen gespeeld en daarmee zijn aantrekkingskracht bewezen. All aboard!

Abel de Langeakoestische en elektrische gitaren, lapsteel, mandoline en zang;
Jan Donkers: verhalen ; Louis ter Burg: techniek, beelden, snaarinstrumenten, percussie; Edo Donkers: gitaar, mondharmonica en zang

A Song Journey is de ultieme roadtrip door de heartlands van de Americana’ (Roel Bentz van den Berg - VPRO 
‘Donkers, Donkers, de Lange en Ter Burg geven de Amerikaanse muziekgeschiedenis in theatershow A Song Journey kleur. Door het land beter te begrijpen wordt de muziek ook interessanter’ (OOR)

Toegang  €15,00 
Kaarten reserveren: kaartverkoop@kunstgetij.nl of  06 50584308
Kaarten ook aan de zaal. De kerk is geopend vanaf 19.30 uur.

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button