Donderdag 26 april, 20.00 uur
Fernando Lameirinhas solo

 Fernando LameirinhasIn dit programma trakteert 
Lameirinhas ons niet alleen op ontroerende en romantische nummers, waaronder 'Als de liefde niet bestond' van Toon Hermans, maar neemt hij ook hedendaagse communicatiekanalen op de korrel. 

Hij brengt naast zijn gitaar een ukelele en een cavaquinho mee, waarmee hij de fado ook deze keer benadert zoals alleen hij dat kan; met hart en ziel.
Op luchtige wijze en met zelfspot onderzoekt Lameirinhas de zeven klassieke zonden en deugden in zijn leven en dat van anderen. Hebzucht, ijdelheid en toorn bijvoorbeeld zijn drie zonden die men op het eerste gezicht niet associeert met de zachtaardige Portugese singer-songwriter, maar hij is er beslist niet vrij van.... En aan voorzichtigheid en gematigdheid heeft hij soms een broertje dood.
In zijn zoektocht gaat Lameirinhas de grote thema’s van deze tijd niet uit de weg. De inhoud van zijn nieuwe liedjes stemt tot nadenken; over de kracht én de zwakte van het woord; over de liefde voor je partner, terwijl deze soms niet te bereiken is; over de onmenselijkheid in huidige oorlogen; over hoe ver we van onze oerinstincten zijn verwijderd en over hoe velen van ons zich alleen nog druk lijken te maken over ons uiterlijk.

Toegang  €15,00; Vrienden van het Vredeskerkje €12,50
Kaarten reserveren: kaartverkoop@kunstgetij.nl of  06 50584308
Kaarten ook aan de zaal. De kerk is geopend vanaf 19.30 uur.

 

login 

  Presentatie54                    face nieuw                     Anbi

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button