Donderdag 28 juni, 20.00 uur
37Fern, met wereldvermaarde zangeres Claron MacFadden
 
claron 02
 De klarinettisten Oguz Büyükberber en Tobias Klein presenteren hun nieuwe project 37FERN. Na samen te hebben gewerkt met musici als Simon Nabatov, Wolter Wierbos en Claudio Puntin (o.a. North Sea Jazz Festival) gaan zij de dialoog aan met twee fenomenale stemkunstenaars: zangeres Claron McFadden en celliste en zangeres Sanem Kalfa.

Zij presenteren een nieuw programma onder de noemer 'A Bag of Songs': composities en improvisaties die geïnspireerd zijn door de volksmuziek van Klein-Azië en de culturen die in dit gebied door de eeuwen heen van invloed zijn geweest.

De wereldvermaarde zangeres Claron McFadden behoeft eigenlijk geen verdere introductie, en behalve een gevierde sopraan is zij ook een fantastische improvisator. Celliste en zangeres Sanem Kalfa is een van de meest getalenteerde zangeressen op het gebied van jazz en wereldmuziek van dit moment. 

37FERN: Claron McFadden - zangSanem Kalfa - zang, celloOğuz Büyükberber - klarinet, basklarinetTobias Klein - basklarinet, contrabasklarinet

Toegang €15; Vrienden van het Vredeskerkje €12,50
Kaarten reserveren: kaartverkoop@kunstgetij.nl of 06 50584308. 
Kaarten vanaf 11 juni ook te koop bij de Eerste Bergensche Boekhandel en aan de zaal zolang de voorraad strekt.
De kerk is open vanaf 19.30 uur.

login 

  Presentatie54                    face nieuw                     Anbi

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button