Donderdag 23 augustus, 20.00 uur
Dark Rosie
 
dark rosie 03
In een tuinhuis in Bakkum schept de Noord-Hollandse groep Dark Rosie akoestische muziek met accordeon, zang, mandoline, gitaar, steelguitar en contrabas. De liedjes kunnen teder en weemoedig zijn, zonnig of juist heel wild. Ze verhalen over het leven in vele klankkleuren. Soms met een klassieke opmaat, dan weer met een Cubaanse cadans of een uithaal van de blues. Edith Piaf komt voorbij, en Astor Piazolla, de man van de Argentijnse tango, geeft een knipoog.

De liedjes – van eigen makelij – laten zich niet makkelijk in een hokje duwen. Soms is het ingetogen, bespiegelende muziek. Maar net zo makkelijk zetten ze een zeemanslied in of brengen ze een lichtvoetige ode aan de kat van zangeres Miranda. Over de liefde gaat het ook natuurlijk, over verlies en troost, over jong zijn en oud worden. De liedjes zijn merendeels in het Nederlands gezongen.

Dark Rosie bestaat uit de Bakkumse Miranda Zuurbier (zang, accordeon, melodica), de Haarlemmer Vincent Lamers (contrabas), Alkmaarder Mark Minnema (gitaar, steelguitar, mandoline) en de Amsterdamse gitarist Michel de Wit.

Toegang €12,50
Kaarten reserveren:
kaartverkoop@kunstgetij.nl of 06 50584308. 

Kaarten vanaf 10 augustus ook te koop bij de Eerste Bergensche Boekhandel en aan de zaal zolang de voorraad strekt.
De kerk is open vanaf 19.30 uur.
 
Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button