Zondag 24 februari, 16.00 uur
Muzikale vertelling Paul V.
Door Wim van Bokhorst en Ellen Verburgt
 
 Wim en Ellen 2Over een schrijver en dichter die
worstelt met het leven, keer op keer alles stuk maakt in zijn relaties en zijn omgeving en toch de meest wonder-mooie poëzie schrijft. Zeven van zijn gedichten zijn prachtig op muziek gezet door Leen Koning en met die liederen  als leidraad vertellen Ellen en Wim het levensverhaal van deze wonderlijke man.
 
Toegang is vrij.
Na afloop "Open schaal"
De kerk is open vanaf 15.30 uur
 
 
 
 
Zondag 3 maart, 15.00 uur
Victor Posch & Willem Schoone, "We naderen het indianengebied"
 
Posch 3luik
 

De bekende Noord Hollandse muzikanten saxofonist Victor Posch en basgitarist Willem Schoone spelen hun eerste muziektheatervoorstelling in het Vredeskerkje in Bergen aan Zee.
Schoone en Posch zijn twee rasmuzikanten die samenwerkten met vele muzikanten in binnen- en buitenland in een groot aantal bands en ze werkten mee aan talrijke cd’s.
In hun eerste gezamenlijke voorstelling hebben ze hun krachten gebundeld en vertellen sappige, ontroerende en grappige verhalen over onder meer hun leven als muzikant en natuurlijk over de liefde. Samen met gitarist Robbert Smit begeleiden ze hun zelfgeschreven nummers en wisselen moeiteloos tussen verschillende muziekstijlen als pop en rock ’n roll, country, blues en ballads.

Toegang €15; Vrienden van het Vredeskerkje €12,50
Reserveren en info:
kaartverkoop@kunstgetij.nl  of  06 50584308.
Kaarten vanaf 11 februari  ook in de winkel van de Eerste Bergensche Boekhandel en half uur voor aanvang concert aan de zaal zolang de voorraad strekt.
 
 
———————————————
 
 
Zondag 24 maart, 15.00 uur
Zanggroep Encore- 'Muzikale wereldreis'
encore 2017
Zanggroep Encore is een gemengd koor met ca. 20 enthousiaste leden onder leiding van dirigente Hester Diel. Het repertoire is veelzijdig, merendeels afkomstig uit andere landen of werelddelen en uit verschillende stijlperioden. De liederen die zij zingen zijn vrolijk, melancholiek of krachtig. De meerstemmige liederen worden of
a capella gezongen of begeleid op gitaar door Hester. 

Deze keer zingen zij een mooi samengesteld repertoire uit landen/werelddelen zoals Afrika, Zuid- Amerika, Ierland, Oost-Europa en Nederland.
Met veel plezier willen zij deze muzikale reis met u  delen. 

Toegang €10,00, inclusief een drankje en hapje na afloop.
Kinderen tot 15 jaar €5,00
De kaartverkoop is aan het kerkje.
Reserveren kan ook via email: maaikewijnberg@kpnmail.nl
De kerk is open vanaf 14.30 uur en het concert duurt tot 16.00 uur; er is geen pauze. 

 ———————————————
 
 
Donderdag 28 maart, 20.00 uur
'Lucebert', door theatergroet Flint
 
 lucebert flintLiterair muziektheater

De muziektheatervoorstelling LUCEBERT is gebaseerd op het werk van één van Neerlands grootste dichters van de 20ste eeuw. Lucebert schreef poëzie zoals poëzie bedoeld is. Zijn teksten zijn verwarrend, provocerend maar vooral tot de verbeelding sprekend en uiterst muzikaal. Zijn woorden brengen een spontane eruptie van klanken voort, zoals een vuurspuwende vulkaan. Het wordt een theatraal, visueel en muzikaal spektakel boordevol ‘spoken word’, jazz, hiphop en hallucinerende beelden.

Idee & artistieke leiding: Felix Strategier
Spel & zang: Felix Strategier, Wim Meuwissen
Composities, trompet & beats: Mark Nieuwenhuis
Beeld: Martijn Grootendorst

Toegang €15; Vrienden van het Vredeskerkje €12,50
info & reserveren:
kaartverkoop@kunstgetij.nl  of  06 50584308.
Kaarten ook aan de zaal zolang de voorraad strekt en vanaf 1 maart bij de Eerste Bergensche Boekhandel.

———————————————
 
 
Zondag 31 maart, 14.00 uur
The Blouzz- moddervette Alkmaarse Blues
 
blouzz
Deze bluesformatie uit Alkmaar speelt moddervette en dampende Blues. De muzikanten hebben allen ruimschoots hun sporen gemaakt in de muziek. Zij speelden in diverse formaties in Noord-Holland van top 40 orkesten, Blues Bands, Gospelband en Big Bands. De Bluesmuziek bracht dit gezelschap in 2014 bij elkaar, het ruime repertoire van deze muziek geeft deze muzikanten inspiratie om lekkere vette en dampende en swingende Blues te spelen... recht uit het hart... en dat voel je. Bekende nummers van o.a. Erik Clapton, Buddy Guy, Peter Green, Susan Tadeschi Truck Band, Etta James, Little Walter, Imelda May, Beth Hart, Garry Moore, Joe Bonamassa en diverse andere Blues muzikanten maar dan wel met de eigen Blouzz-drive.
 
Dit optreden wordt mogelijk gemaakt door de LIONSCLUB BES

De opbrengsten zullen worden gebruikt voor de sponsoring van de isolatie van het dak van het Vredeskerkje.


Kaarten à € 20,- kunt u bestellen via email lionsbesconcert@gmail.com
Bij de ingang kunt u munten kopen € 1,- per stuk. Hiervoor kunt u tijdens de pauze en na afloop drankjes kopen. Koffie / thee bij ontvangst is gratis.

Het concert duurt 2 maal 45 minuten en de kerk is open vanaf 13.30 uur

 
 
 
 
Donderdag 18 april, 20.00 uur
Chris Hinze,'Tibet: On the Roof of the World' - Multi Media Solo Concert
 
Laatste kans: in het Vredeskerkje eindigt de Concerttour over Tibet, volgend seizoen begint Chris Hinze aan de serie ‘Incredible India’.

Al ruim veertig jaar communiceert fluitist Chris Hinze muzikaal met vreemde culturen en gaat hij, gewapend met professionele audio- en video- opnameapparatuur op pad, deze keer naar Tibet.

De combinatie van adembenemende reisimpressies (getoond op groot scherm) en live muziek is voor het publiek telkens weer een betoverende ervaring, getuige de volle zalen bij vorige multimediaconcerten in binnen- en buitenland.

Hinze zorgt met zijn dwarsfluit voor een boeiend schouwspel door te improviseren op wat hij en het publiek zien op zijn op locatie gemaakte video’s, ondersteund door orkestbanden van zijn cd’s en nieuw materiaal. ‘Tibet – On the Roof of the World’ neemt de toeschouwer mee naar de fascinerende wereld van de Tibetanen: hun gemeenschappen, religies en muziek, te midden van de alles overweldigende natuur. Een belevenis voor iedereen, en in het bijzonder voor Tibet-liefhebbers, reisfanaten, boeddhisten, muziekliefhebbers en natuurlijk fans van Chris Hinze.

Toegang €15; Vrienden van het Vredeskerkje €12,50
Reserveren en info:
kaartverkoop@kunstgetij.nl  of  06 50584308.
Kaarten vanaf 1 april ook in de winkel van de Eerste Bergensche Boekhandel en half uur voor aanvang concert aan de zaal zolang de voorraad strekt.
 

 

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button