HUIDIGE PROGRAMMA
Mede mogelijk gemaakt door
 
Kunstgetij logo 001
 

 

 

 

 Augustus 2019                                                                                          

 

Donderdag 22 augustus, 20.00 uur
SYA - Muzikale engelen

sya 02

Suddenly Years Align (SYA) bestaat uit drie zangeressen die zichzelf begeleiden op verschillende akoestische instrumenten zoals harp, gitaar, piano, dwarsfluit en mandoline. Zij delen de voorliefde voor mooie meerstemmige muziek. Deze liefde hebben zij vakkundig vertaald naar eigen SYA-arrangementen. Het resultaat is een mooi luisterconcert waarbij er steeds iets nieuws te horen is.

Het met zorg samengestelde repertoire bestaat uit eigen geschreven songs en nummers van o.a James Taylor, Venice, Ed Sheeran en Crosby, Stills and Nash. Maar ook pareltjes van minder bekende artiesten komen langs in hun programma. Zij zingen zowel in het Nederlands als in het Engels. Onlangs heeft het trio een eerste CD uitgebracht, ‘Live at Legacy Studio’.

Suddenly Years Align bestaat uit:
Sophie de Graafzang, harp, gitaar & banjo
Yvonne Leekzang, piano & accordeon
Amanda Muller: zang, (bas)gitaar, mandoline & dwarsfluit

Ter aanvulling van deze melodische instrumenten zijn er ook verschillende percussie instrumenten te horen.

Laat je verrassen door deze diversiteit aan klanken, die steeds op een verschillende manier samen klinken…

Toegang €15,00 (Vrienden Vredeskerkje €12,50)
Het kerkje is open vanaf 19.30 uur
Info & reserveren: kaartverkoop@kunstgetij.nl  of  06 50584308. Kaarten ook aan de zaal zolang de voorraad strekt en vanaf
1 augustus 2019 bij de Eerste Bergensche Boekhandel te Bergen nh.
 

 

 

25 augustus

 

 

Donderdag 29 augustus, 20.00 uur
Mónica Coronado & Manito - ‘Melodías del Corazón’

Banner FOTOMonica Manito

Zangeres Mónica Coronado uit Barcelona maakte met gipsy flamencogitarist Manito een warmbloedige voorstelling waarin de luisteraar wordt meegenomen naar een wereld vol passie, weemoed en hartstocht. Op het repertoire staan zowel bestaande als zelfgeschreven Spaanstalige nummers.

Coronado betovert met haar charisma en krijgt het publiek al gauw op het puntje van de stoel. Gitarist Manito zorgt voor virtuoos spel en stimuleert de zangeres om het onderste uit de kan te halen. Dit optreden belooft een en al vuur!

Mónica Coronado begeleidt zichzelf op gitaar. Met heldere stem zingt zij haar verhalen, verzameld en beleefd in haar zwervend bestaan als muzikant. Manito’s spel is intuïtief en rijk aan diverse stijlen en invloeden. Zijn naam is een directe verwijzing naar de Franse gitaarlegende ‘Manitas de Plata’.

Toegang €10,00 
Het kerkje is open vanaf 19.30 uur
Info & reserveren: kaartverkoop@kunstgetij.nl  of  06 50584308. Kaarten ook aan de zaal zolang de voorraad strekt en vanaf 
8 augustus 2019 bij de Eerste Bergensche Boekhandel te Bergen nh.

 

 

1 september

 

 

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button