Tijdens de zomermaanden zijn er oecumenische diensten en verder wordt het Kerkje gedurende het gehele jaar gebruikt voor huwelijken, rouwdiensten en culturele evenementen.

Het kerkje biedt op de begane grond plaats aan circa 90 mensen, op het (kleine) balkon zijn nog circa 15 - 20 zitplaatsen (die van de organist niet meegerekend). De oorspronkelijke (1918) banken staan opgesteld in rijen en zijn vooralsnog niet verplaatsbaar.

Het gebouw is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. De infra-structuur is verder simpel maar adequaat : wc-unit, keukentje, ringleiding, piano en orgel. LCD-beeldscherm evenals een muziek- en geluidsinstallatie, zijn aanwezig. Zomers kan parkeren een probleem zijn.

Slider

Behalve voor huwelijken en rouwdiensten kost het gebruik van het kerkje € 175,- per dagdeel van 3 uur (of deel daarvan), te vermeerderen met schoonmaakkosten à € 15,-. Zijn er bijzondere omstandigheden dan kan het bestuur MAD besluiten deze bedragen aan te passen.

Wilt u gebruik maken van het Vredeskerkje neem dan contact op via het contactformulier of met secretaris bestuur MAD, mevr. S.I Schrijver, 06 41400124, stellaschrijver@ziggo.nl

 

login 

  Presentatie54                    face nieuw                     Anbi

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button