Vrijdag 25 oktober, 16.30 uur 
Bodhi en Titus - On Celtic Roads

Bodhi

Van prachtige Ierse ballads als Donegal Danny (Dubliners), Katie (Marry Black) en het bekende Schotse nummer Caledonia (Dougi MacLean) tot oprechte emotie in Besame Mucho. Kortom: een zeer gevarieerd repertoire, van ingetogen ballads donker als Guinness tot vrolijke en meezingende (pub)songs. Maar ook Nederlandstalige muziek van onder anderen Bots, Boudewijn de Groot en Fungus. Traditionele muziek van eigen bodem!

Bodhi en Titus leerden elkaar kennen in de tijd dat Titus speelde in de Ierse band O'BRANONS. Bodhi is al vele jaren actief als vertolkster van Engels-, Spaans- en Franstalige muziek,
Zij zingt met kristalheldere stem en begeleidt zichzelf op gitaar. Zij heeft, naast veel solistenwerk, vele jaren samengewerkt met allerlei gerenommeerde muzikanten.

Titus heeft als veelzijdig instrumentalist de Ierse traditionele muziek in het hart gesloten na voor het eerst Ierse sessies bezocht te hebben in 'The Irish Cottage'in Niedorp. Titus zingt en begeleidt op gitaar, Ierse bouzouki, banjo, mandoline, bodhrán.

Inloopconcert in het Vredeskerkje ter gelegenheid van de Kunst10Daagse Bergen. Uw vrijwillige bijdrage na afloop wordt op prijs gesteld.

 

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button