Beatrice Zingt Brel, 4 juli 2024

Donderdag 4 juli, 20.00 uur

Jacques Brel! De Belgische zanger, componist en tekstschrijver die begin jaren zestig uitgroeide tot een internationale beroemdheid overleed ruim 45 jaar geleden maar is nog steeds geliefd en actueel.
De intense manier waarop hij zijn chansons de zaal in spuugde en zijn persoonlijke pijn op het podium voor het voetlicht bracht is ongeëvenaard.
Zangeres/songwriter Beatrice van der Poel trekt de stoute schoenen aan om die prachtige Franstalige Brelchansons in het Nederlands te vertolken. Lovende reacties: Beatrice Zingt Brel belooft een prachtige, intens en muzikaal theaterconcert te worden! Tijd om het geweldige oeuvre van Jacques Brel uitgebreid te vieren!

Beatrice wordt begeleid door pianist Leo Bouwmeester die ook wijlen acteur Jeroen Willems’ ode aan Brel muzikaal vormgaf.

“Ik dacht toch… na Jacques Brel…. ik dacht toch… na Liesbeth List … dat kan niet mooier…. daar is niet tegenop te zingen, maar …
verpletterd werd ik, door deze versie …!’
Frits Spits NPO RADIO 1 De Taalstaat over “Laat Me Niet Alleen”

muziek & tekst: Jacques Brel

zang – Beatrice van der Poel
piano – Leo Bouwmeester
theaterteksten & regie: Thomas Verbogt
vertalingen: Ernst van Altena, Lennaert Nijgh,
Koen Stassijns & Geert van Istendael, Willem Wilmink en Beatrice van der Poel

Entree €15,-  inclusief drankje
Kaarten:


Bij grote voorkeur reserveren en betalen via de bovenstaande knop. U ontvangt een e-mail als betalingsbewijs. U kunt eventueel ook telefonisch of per e-mail bestellen en het bedrag handmatig overmaken. NB: een reservering zonder betaling blijft 2 dagen geldig. Klik HIER voor deze gegevens.
Tevens kaartverkoop aan de zaal, vanaf een half uur voor aanvang (tenzij uitverkocht).