Dr. Link en de Boze Oude Mannen

Donderdag 25 augustus, 20.00 uur

Het hart ligt op tafel, de professionele en ervaren heren Link, Mooij en Nieuwenhuizen steken hun gevoelens en muzikale talent niet onder stoelen of banken met een excentriek liedrepertoire. Drie gitaren in een bonte mengeling van folk, jazz, pop, flamenco en samba; poëtisch, aanstekelijk, satirisch, absurdistisch, romantisch en af en toe ook lekker platvloers.Het repertoire (Nederlands, Engels en Spaans) omvat zowel eigen werk als dat van componisten, dichters, artiesten en songwriters als Gilbert O’Sullivan, Paul Simon, Leonard Cohen, Cat Stevens, Garcia Lorca, Manzanita, Sjoerd Kuyper, Johnny Jordaan en de Buena Vista Social Club.Het experiment wordt niet geschuwd en het trio zorgt voor een vrolijke interactie tussen henzelf en het publiek met selectieve samenzang en een filosoferend doch luchtig debat over het leven. Dit onder het volgende motto, tevens de titel van een van de eigen liedjes: ‘Vloek als een meeuw op je hoofd schijt maar wees blij dat een koe niet kan vliegen!’ Kwesties als liefde, voortplanting, de zin van het leven, verval en sterfelijkheid komen voorbij.

Dr. Link en de Boze Oude Mannen is een gloednieuwe formatie die gelooft in de helende kracht en het universele van muziek door tijden en stijlen heen, iets dat mensen kan raken en ervoor zorgt dat ze met een ander, beter of in elk geval gevoed gemoed huiswaarts keren.

Herman Link, de nestor en bedenker van dit verrassende en avontuurlijke concept is vooral bekend als theatermaker en schrijver van tientallen kinderliedjes van Samba Salad en is sinds 1976 werkzaam als podiumkunstenaar. Hij wordt bijgestaan door zijn kompanen Ton Nieuwenhuizen en Wouter Mooij, twee topmusici die de vaste begeleiders zijn van Wies & de Liefde.

Aanvang 20.00 uur, zaal open 19.30 uur, 5 minuten voor aanvang geen toegang
Toegang € 15,- / € 12,50 Vrienden Vredeskerkje
Kaarten via deze link.