Gedachten aan Zee, 17 maart 2024

Zondag 17 maart, 15.00 uur

  1. Vierde bijdrage in de serie Gedachten aan Zee van het seizoen 2023-2024, waarin het thema ‘Waar houdt mijn vrijheid op?’ van diverse kanten wordt uitgediept.

Première “In the spirit of Calder”

Op 17 maart beleven we een première als documentairemaakster Marjoleine Boonstra, uit Bergen aan Zee, haar nieuwste film, ‘In the spirit of Calder’, komt laten zien en toelichten. Over het leven en werk van de Amerikaanse kunstenaar Alexander Calder, die ook werkte vanuit Frankrijk. Na een korte inleiding wordt de film vertoond (52 minuten). Na de pauze kan men met de maker in gesprek gaan.

Belangrijk terugkerend thema in Boonstra’s werk is de enorme veerkracht van mensen om te overleven, ook onder extreem moeilijke omstandigheden. Door middel van recent werk, in woord en beeld, actualiseert zij haar gedachten. Bij een eerdere gelegenheid nam Boonstra ons mee met haar documentaire over de vele talen van Le Petit Prince.

Voor het hele programma van ‘Gedachten aan Zee’ klikt u HIER

Entree: € 15,00
Vrienden Vredeskerkje € 12,50
Kaarten:

Bij grote voorkeur reserveren en betalen via de bovenstaande knop. U ontvangt een e-mail als betalingsbewijs. U kunt eventueel ook telefonisch of per e-mail bestellen en het bedrag handmatig overmaken. NB: een reservering zonder betaling blijft 2 dagen geldig. Klik HIER voor deze gegevens.
Tevens kaartverkoop aan de zaal, vanaf een half uur voor aanvang (tenzij uitverkocht).