Gedachten aan Zee, 21 april 2024

Zondag 21 april, 15.00 uur

Vijfde en laatste bijdrage in de serie Gedachten aan Zee van het seizoen 2023-2024, waarin het thema ‘Waar houdt mijn vrijheid op?’ van diverse kanten wordt uitgediept.

De opzet is zoals steeds: Inleiding van de spreker van maximaal 45 minuten, korte pauze, al dan niet gevolgd door een gesprek met de zaal (afhankelijk van de wens van de spreker). Ook kan de inleiding van de spreker plaatsvinden in de vorm van een gemodereerd gesprek.

Het werk van Nelleke Noordervliet is veelvuldig genomineerd en bekroond. In haar boeken, essays en columns, onder andere in Onvoltooid Verleden Tijd van de VPRO-radio en Trouw weet zij het heden met het verleden te verbinden. Het thema ‘verantwoordelijkheid’ keert regelmatig in haar werk terug. Verantwoordelijkheid voor je eigen daden en die van een ander. Voor haar complete werk ontving Noordervliet de Constant Huygensprijs. De veelzeggende titel van haar laatste boek is ‘Wij kunnen dit’. Die toon belooft een mooi slot aan deze serie Gedachten aan Zee.

Entree: € 15,00
Vrienden Vredeskerkje € 12,50
Kaarten:

Bij grote voorkeur reserveren en betalen via de bovenstaande knop. U ontvangt een e-mail als betalingsbewijs. U kunt eventueel ook telefonisch of per e-mail bestellen en het bedrag handmatig overmaken. NB: een reservering zonder betaling blijft 2 dagen geldig. Klik HIER voor deze gegevens.
Tevens kaartverkoop aan de zaal, vanaf een half uur voor aanvang (tenzij uitverkocht).