Gedachten aan Zee, 21 januari 2024

Zondag 21 januari, 15.00 uur

Derde bijdrage in de serie Gedachten aan Zee van het seizoen 2023-2024, waarin het thema ‘Waar houdt mijn vrijheid op?’ van diverse kanten wordt uitgediept.

De opzet is zoals steeds: Inleiding van de spreker van maximaal 45 minuten, korte pauze gevolgd door een al dan niet ( hangt van de wens van de spreker af) gesprek met de zaal. Ook kan de inleiding van de spreker plaatsvinden in de vorm van een gemodereerd gesprek.

Meesterverteller, journalist en schrijver Frank Westerman beschrijft ontwikkelingen in onze na-oorlogse tijd, van ‘De graanrepubliek’, ‘In het land van de ja-knikkers’ tot het meer recente ‘Te waar om mooi te zijn’. Hij toont daarin zijn visie op het lot van de mens in een veranderende samenleving. Hoe moet die zich daarmee verhouden. Is vooruitgang een onbegrensd genoegen, een vrijheid voor allen? Westerman beziet de sterrenhemel en tussen die sterren schildert hij reikhalzend zijn verlangen naar een betere wereld.

Voor het hele programma van ‘Gedachten aan Zee’ klikt u HIER

Entree: € 15,00 

Vrienden Vredeskerkje € 12,50
Kaarten:

 


Bij grote voorkeur reserveren en betalen via de bovenstaande knop. U ontvangt een e-mail als betalingsbewijs. U kunt eventueel ook telefonisch of per e-mail bestellen en het bedrag handmatig overmaken. NB: een reservering zonder betaling blijft 2 dagen geldig. Klik HIER voor deze gegevens.

Tevens kaartverkoop aan de zaal, vanaf een half uur voor aanvang (tenzij uitverkocht).