Gedachten aan Zee met Kirsten Benschop, 26 november 2023

Zondag 26 november, 15.00 uur

Tweede bijdrage in de serie Gedachten aan Zee van het seizoen 2023-2024, waarin het thema ‘Waar houdt mijn vrijheid op?’ van diverse kanten wordt uitgediept.
‘Bronnen’ is een ontwapenende theatersolo waarin Kirsten Benschop haar verlangen uit naar ‘oer’ en hoe zich dat verhoudt tot het leven van nu. Ze toetst haar gedachten aan inzichten van religieuzen, schrijvers en denkers uit verschillende tradities. De voorstelling ontvouwt zich als een zoektocht naar wat mens-zijn is en hoe te leven in het besef van de eigen eindigheid. ‘Bronnen’ gaat over (innerlijke) vrijheid en wat daarbij in de weg kan staan in een wereld van korter wordende lontjes, sneller de barricaden bestormen. Maar ook zoeken naar nieuwe grond om in te wortelen.
Voor het hele programma van ‘Gedachten aan Zee’ klikt u HIER

Entree: € 15,00 inclusief drankje. Vrienden Vredeskerkje € 12,50 inclusief drankje.
Kaarten:

 


Bij grote voorkeur reserveren en betalen via de bovenstaande knop. U ontvangt een e-mail als betalingsbewijs.U kunt eventueel ook telefonisch of per e-mail bestellen en het bedrag handmatig overmaken. NB: een reservering zonder betaling blijft 2 dagen geldig. Klik HIER voor deze gegevens.

Tevens kaartverkoop aan de zaal, vanaf een half uur voor aanvang (tenzij uitverkocht).