Georgia Burashko en Asako Ueda

Zaterdag 25 maart, 11.00 uur

Van 23 tot en met 26 maart organiseert Kunstgetij het Duinstreek Kamermuziek Festival, de vijfde editie. Concerten in de erfgoedkerkjes van Groet tot Egmond Binnen. In het Vredeskerkje komt een internationaal duo prachtige oude muziek spelen. Het is de keuze van de Bergense celliste Quirine Viersen, die als programmeur is toegetreden tot het festival.
De Canadese mezzo Georgia Burashko is geland in Nederland. Met haar barokachtergrond is ze onlangs verwelkomd in de Young Bach Fellowship van de Nederlandse Bachvereniging. Toptalenten op divers instrumentarium krijgen daar de kans om verder te groeien. Ze zit in de finale van The Dutch Classical Talent Award. Burashko wordt geroemd om haar expressieve stem en emoties oproepende klankkleur. Theorbe-bespeelster Asako Ueda kwam zoals zovelen van haar generatie af op het inmiddels wereldberoemde muziekklimaat aan de Nederlandse conservatoria. Tijdens haar vioolstudie in Japan pakte ze ook de luit op en later de theorbe. Het duo vertolkt de grote werken voor stem en luit van Dowland en Purcell.

Toegang €15,00/€12,50 Vrienden Vredeskerkje
Prijs is inclusief koffie; er is geen pauze.
Kaarten:

Eventueel kunt u ook per mail of per telelefoon bestellen en de kosten handmatig overmaken. NB: een reservering blijft zonder betaling 2 dagen geldig!
E-mail: kaartverkoop@kunstgetij.nl
Tel: 06 505 843 08 (ma. t/m za. 09.00 tot 10.00 uur  en van 17.00 tot 18.00 uur)
Maak uw betaling over op: NL49 RABO 0152 7633 09 ten name van stichting Kunstgetij, onder vermelding van uw e-mailadres en datum concert. U ontvangt geen bevestiging, het noemen van uw naam bij binnenkomst volstaat.

Voor het bestellen van abonnementen op het Duinstreek Kamermuziek Festival 2023, klik op onderstaande link.

Contact: info@kunstgetij.nl