Hello World!

Vrijdag 2 en zaterdag 3 juni, 20.00 uur

Première: piano en soundscapes uit de natuur rond Bergen door Marnix van de Poll.

Tijdens zijn pelgrimstocht naar Santiago de Compostela raakte de Bergense pianist Marnix van de Poll diep verbonden met de natuur. Hij besefte eens te meer dat het leven komt zoals het komt en dat improvisatie daarin behulpzaam is. Voor de musicus Van de Poll is het gehoor een belangrijk zintuig. Hoe klinkt natuur? De natuur waarin hij oplaadt, inspiratie vindt.
In Hello World klinkt eigen werk, deels gecomponeerd, deels geïmproviseerd en vermengd met geluiden/soundscapes uit de natuur rond Bergen. De ochtendvogels in het Oude Hof, de wind door een naaldbos, de branding, padden in het voorjaar, de uilenroep.
Marnix van de Poll werd onder andere bekend door zijn concerten op het pontje over het IJ en de concerten in het huisje van Simeon ten Holt. Momenteel reist hij langs tuinen van Nederlandse musea met I’m listening.

Hello World is mogelijk door een bijdrage van de gemeente Bergen en het Hendrik Mullerfonds.

Toegang €20,00/€17,50 Vrienden Vredeskerkje  
Kaarten:

U kunt eventueel ook telefonisch of per mail bestellen en de kosten handmatig overmaken. NB: een reservering blijft zonder betaling 2 dagen geldig!
E-mail: kaartverkoop@kunstgetij.nl
Tel: 06 505 843 08 (ma. t/m za. 09.00 tot 10.00 uur  en van 17.00 tot 18.00 uur)

Maak uw betaling over op: NL49 RABO 0152 7633 09 ten name van stichting Kunstgetij, onder vermelding van uw e-mailadres en datum concert. U ontvangt geen bevestiging, het noemen van uw naam bij binnenkomst volstaat.
Contact: info@kunstgetij.nl