Jaap Boots, 11 juli 2024

Donderdag 11 juli, 20.00 uur

Geboren in ons dorp, voelt de Amsterdamse zanger Jaap Boots zich verbonden met Bergen. Met zijn toenmalige rockband Jaap Boots & De Natte Honden trad hij eerder op in de Taverne. De laatste jaren koos hij een andere richting, die hij zelf “meer de chanson-/man-met-gitaar-achtige kant” noemt. Met zijn soloshow Terug naar Zee stond hij in Kranenburgh met de Bergenaar Ton Nieuwenhuizen op bas.

In het Vredeskerkje wordt Jaap wederom begeleid door de Bergense bassist Ton Nieuwenhuizen. Jaap zingt er een mix van internationale covers (vertaald door hemzelf) en nummers van zijn nieuwe album en theatertour ‘Wilde tulpen’, waarin hij te horen is als ‘ouderwetse’ man met gitaar en harmonica, en af en toe op piano. Met Nederlandstalige songs, gedichten, opvallende covers, korte verhalen en stand-up comedy. In het Vredeskerkje zal hij ook nummers over Bergen laten klinken.

Entree €12,50,-  inclusief drankje
Kaarten:


Bij grote voorkeur reserveren en betalen via de bovenstaande knop. U ontvangt een e-mail als betalingsbewijs. U kunt eventueel ook telefonisch of per e-mail bestellen en het bedrag handmatig overmaken. NB: een reservering zonder betaling blijft 2 dagen geldig. Klik HIER voor deze gegevens.
Tevens kaartverkoop aan de zaal, vanaf een half uur voor aanvang (tenzij uitverkocht).