Liseth & A Satellite 27 juli 2023

Donderdag 27 juli, 20.00 uur

Zangeres-gitariste Liseth Horsten heeft een stem van het herkenbare soort en haar liedjes hebben een eigen karakter waarin invloeden van verschillende muziekstijlen te horen zijn. Ze draait al even mee en speelde in diverse muziekprojecten en als singer-songwriter.

In duo-bezetting spelen ‘Liseth & A Satellite’ een verzameling sterke en persoonlijke songs, van verhalende en melancholische luisterliedjes tot akoestische rock. Hier en daar afgewisseld met een ode aan één van hun muzikale helden. Ritmisch akoestisch en elektrisch gitaarwerk en een heerlijke, dragende en jazzy contrabas begeleiden een karaktervolle, warme en authentieke zangstem.

Eerder nam Liseth een EP op in Californië met lokale muzikanten (2015), vormde ze een semi-akoestisch trio met gitarist/zanger Eric van Dijsseldonk (o.a. JW Roy, Malford Milligan) en bassist Lucas Beukers (o.a. Gé Rijnders, Eric Devries, NinaLynn), die haar voorliefde voor de organische gitaarklanken van de sixties en seventies deelden. Als ‘Liseth & The Satellites’ brachten ze de EP ‘Miss’ uit, die een fijne bandsound kreeg door de samenwerking met drummer en producer Gabriel Peeters.

Entree: € 13,50 inclusief drankje. Vrienden Vredeskerkje € 11,00 inclusief drankje.
Kaarten:

 


Bij grote voorkeur reserveren en betalen via de bovenstaande knop. U ontvangt een e-mail als betalingsbewijs.

U kunt eventueel ook telefonisch of per e-mail bestellen en het bedrag handmatig overmaken. NB: een reservering zonder betaling blijft 2 dagen geldig.
Klik HIER voor deze gegevens.

Tevens kaartverkoop aan de zaal, vanaf een half uur voor aanvang (tenzij uitverkocht).