Ruby + kwintet, 28 december 2023

Donderdag 28 december, 20.00 uur

Geen kerstconcert, maar een concert na de kerst       
Swingende jazzmuziek, mooie ballads en een latin-sound kunt u horen als u op donderdagavond 28 december komt luisteren, naar het jazzkwintet Ruby+

Pianiste Ruby Lemm is de drijvende kracht achter het kwintet. Haar passie voor muziek begon met klassieke muziek maar in de loop der tijd is zij zich gaan specialiseren in de jazzmuziek. John Ligtenberg laat lichte klanken uit zijn gitaar komen. Naast het spelen van jazz is hij een groot liefhebber van Afrikaanse ritmes. Dick Visser begon ooit met klassiek gitaar maar ging in de loop der tijd ook contrabas spelen. Ab Helsloot speelt al vele jaren slagwerk en percussie, met een passie voor swing en latin. Regelmatig is saxofoondocent Jaap Koomen gast bij Ruby+. Hij speelt graag nummers uit het Great American Songbook. De klanken uit zijn tenor- en/of sopraansaxofoon kennen een mooie zachte toon. Naast dit combo spelen alle muzikanten nog in diverse andere formaties. Zij hebben elkaar leren kennen tijdens jazzworkshops en jamsessies.

Entree: € 10,00
Kaarten:

 


Bij grote voorkeur reserveren en betalen via de bovenstaande knop. U ontvangt een e-mail als betalingsbewijs.U kunt eventueel ook telefonisch of per e-mail bestellen en het bedrag handmatig overmaken. NB: een reservering zonder betaling blijft 2 dagen geldig. Klik HIER voor deze gegevens.

Tevens kaartverkoop aan de zaal, vanaf een half uur voor aanvang (tenzij uitverkocht).