Volgende ‘X’ 10 augustus 2023

Donderdag 10 augustus, 20.00 uur

… een geestige’ tragi-komedie

Acteur en theatermaker Nico Meurs speelt de solovoorstelling VOLGENDE X van de Engelse schrijver Ron Aldridge. Nico Meurs heeft het stuk voor deze Nederlandse versie opnieuw vertaald en bewerkt. Het resultaat is een ‘tragi-komische’ solo van ruim een uur.
Het stuk neemt de toeschouwer mee naar het schemergebied tussen leven en dood. Of zoals Shakespeare Hamlet laat zeggen: “Er is meer tussen hemel en aarde, Horatio…”. Een voorstelling vol humor, vaart en ontroering; zowel beklemmend als ook grappig en diep-menselijk. Maar bovenal met een aantal zeer onverwachte plot-twists’ die de toeschouwer op het puntje van de stoel zal laten zitten!

Nico Meurs
Acteur/theatermaker Nico Meurs (Alkmaar, 1970) studeerde in 1994 af aan de Toneelschool Amsterdam. Hij is verbonden aan Theaterstichting De Blauwe Feniks en Theatergroep ALKmaar (TALK). Daarnaast is hij ook als gast-acteur te zien bij andere gezelschappen.

Entree: € 12,50 inclusief drankje. Vrienden Vredeskerkje € 10,00 inclusief drankje.
Kaarten:

 


Bij grote voorkeur reserveren en betalen via de bovenstaande knop. U ontvangt een e-mail als betalingsbewijs.

U kunt eventueel ook telefonisch of per e-mail bestellen en het bedrag handmatig overmaken. NB: een reservering zonder betaling blijft 2 dagen geldig.
Klik HIER voor deze gegevens.

Tevens kaartverkoop aan de zaal, vanaf een half uur voor aanvang (tenzij uitverkocht).