What is Truth?

Zondag 12 februari, 15.00 uur

Joost Botman en Jos Kolenberg in een muzikale roadshow op zoek naar ’the man in black’

In de jaren ’50 en ’60 realiseerde Johnny Cash zijn eigen American Dream. Hij werkte zich op van katoenplukkerszoon tot een superster met een eigen tv-show. Cash was een echte verhalenverteller, met zijn liedjes verkondigde hij een boodschap. De waarheid kon hij wel eens ruim zien.

De Westfriese zanger-gitarist Joost Botman, in het Vredeskerkje bekend van zijn fameuze optredens met Niels van der Gulik over Simon & Garfunkel, duikt met gitarist Jos Kolenberg in de geschiedenis van ’the Man in Black’. Een geschiedenis die bol staat van de tegenstellingen: drugssmokkel en religie, vaderlandsliefde en drankmisbruik, een familieman met een fascinatie voor het gevangenisleven. In dit nieuwe programma neemt Botman in twintig songs het publiek mee in een aangrijpend muzikaal relaas over Johnny Cash, een van de grootste iconen in de Amerikaanse muziekgeschiedenis.

Toegang €15,00/€12,50 Vrienden Vredeskerkje
Kaarten via kaartverkoop@kunstgetij.nl en/of aan de zaal tenzij uitverkocht, of via 06 505 843 08. Of kies voor geld overmaken op NL49 RABO 0152 7633 09 ten name van stichting Kunstgetij, onder vermelding van uw e-mailadres en datum concert. U ontvangt geen bevestiging, het noemen van uw naam bij binnenkomst volstaat.

Contact: info@kunstgetij.nl