Woolf

Donderdag 29 juni, 20.00 uur

Drie stemmen, drie persoonlijkheden, drie verhalen. Drie smaken die samen als een gouden, veelbeproefde smaakregel, gewoon lekker zijn. Woolf is een klinkende harmonie die volledig recht doet aan de individuele ruwe kantjes van singer-songwriters Marieke Smit, Mylène Berghs, en Ellen Tackenkamp; drie muzikanten die elkaar leerden kennen op het Conservatorium van Amsterdam, en die sindsdien onafscheidelijk zijn. In verschillende formaties reisden ze al tijdens hun studie de hele wereld over om eigen projecten te spelen en die van anderen aan te vullen. Zij zongen legendarische songs van de grote songwriters der aarde en leerden de kneepjes van het vak.
In de muziek van Woolf klinken echo’s door van legendarische formaties als Crosby, Stills & Nash met een hip modern randje dat doet denken aan The Staves. De drie songwriters laten zich inspireren door alles wat wel en geen muziek genoemd kan worden, en schuwen de schurende thema’s van het menselijke leven niet.

WOOLF speelde het voorprogramma van The Delines en Frazey Ford en belandde daarmee op de mooiste podia van ons land. De groep blies het publiek omver met hun warme samenzang en bijzondere composities. Op het moment wordt hard gewerkt aan het eerste volledige album!

Entree: € 13,50 inclusief drankje. Vrienden Vredeskerkje € 11,00 inclusief drankje.
Kaarten:

Bij grote voorkeur reserveren en betalen via de bovenstaande knop. U ontvangt een e-mail als betalingsbewijs.
U kunt eventueel ook telefonisch of per e-mail bestellen en het bedrag handmatig overmaken. NB: een reservering zonder betaling blijft 2 dagen geldig.
Klik HIER voor deze gegevens.

Tevens kaartverkoop aan de zaal, vanaf een half uur voor aanvang (tenzij uitverkocht).