Steun ons!

U kunt ons op meerdere manieren steunen, bijvoorbeeld door Vriend te worden, legaat, periodieke donatie of eenmalige gift.

Stichting MAD

Het beheer van het kerkje wordt gedaan door de Stichting MAD (Marie Amalie Dorothea van Reenen-Völter). Meer informatie Stichting MAD »

Stichting Vrienden van het Vredeskerkje

Om de instandhouding van het kerkje te steunen bestaat er de stichting Vrienden van het Vredeskerkje, die in 1995 werd opgericht. Meer informatie Stichting Vrienden van het Vredeskerkje »

Steun ons bij de gevelrestauratie…

De regelmatige of incidentele bezoeker van het Vredeskerkje te Bergen aan Zee is het misschien wel opgevallen: de rode verkleuring van de bakstenen in de gevels en het losraken van de voegen. Het betreft hier een ernstige mate van erosie als gevolg van jarenlange opslag van zout en vocht in de gevels. Dit is een onomkeerbaar proces. Lees meer…

Steun ons met kunst…

Houtsnede van Eric van der Wal

Ter gelegenheid van het honderdjarig bestaan van het Vredeskerkje heeft de Bergense graficus Eric van der Wal een houtsnede van het Vredeskerkje gemaakt.

Deze wordt in beperkte, genummerde en getekende, oplage verkocht voor slechts € 75,00. En het bijzondere hiervan is dat u met uw aankoop niet alleen een schitterende houtsnede krijgt, maar ook nog direct het Vredeskerkje steunt.

Van elk verkocht exemplaar komt €25,00 rechtstreeks hieraan ten goede. Nadere informatie of bestelling via de secretaris van stichting Vrienden van het Vredeskerkje.

Prent van Rob Komen

De Alkmaarse kunstenaar Rob Komen, dichter, schilder en graficus, draagt ons kerkje een bijzonder goed hart toe. Hij verraste ons in de winter met een aantal fraaie prenten van het kerkje. Het zijn afdrukken in Cyanotypie, een proces waarbij een blauwe afdruk ontstaat. De prenten zijn te koop voor slechts €10,-

De opbrengst komt geheel ten goede aan het Vredeskerkje. Verkrijgbaar tijdens de openstelling van het kerkje of bij de secretaris van de stichting Vrienden van het Vredeskerkje.